tag:blogger.com,1999:blog-1397931409848637818.post7291008609933243352..comments2023-05-15T11:48:44.717+02:00Comments on TaninoTanino: Solomillo, Foie y buena compañía.Pep T.Mhttp://www.blogger.com/profile/05174392695581163863noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1397931409848637818.post-46567432324658877922011-03-30T23:45:18.185+02:002011-03-30T23:45:18.185+02:00Guillermo, tu avísame con tiempo cuando vengas de ...Guillermo, tu avísame con tiempo cuando vengas de nuevo y liamos una gorda, no lo dudes...Eso sí, traete alguna joya gaditana bajo el brazo, me gustará probar esos vinos tan ricos que hacéis por ahí abajo ;PPep T.Mhttps://www.blogger.com/profile/05174392695581163863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1397931409848637818.post-65579957080642507562011-03-30T22:43:36.453+02:002011-03-30T22:43:36.453+02:00¿he de suponer que eres tú el que se lía la manta ...¿he de suponer que eres tú el que se lía la manta a la cabeza y hace todas estas cosas? Joder! Pep de eso no hablamos el domingo... qué crack!! No sé que tardaré en volver por ahí, pero tú vete encendiendo el horno...je, je!!Guillermo Manuel de Villenahttps://www.blogger.com/profile/14127415523918795197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1397931409848637818.post-23813009679205933892011-03-30T21:50:47.409+02:002011-03-30T21:50:47.409+02:00Felicitats chef!
Quin bon àpat i que ben acompanya...Felicitats chef!<br />Quin bon àpat i que ben acompanyat. Els vins van estar molt encertats.<br />Ara a fer pressió al Nacho perquè s'ho curri tant com tu, el "listón" està molt alt.Esther Baldrichnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1397931409848637818.post-81592670503707626672011-03-30T10:17:36.013+02:002011-03-30T10:17:36.013+02:00Aquest vendimia tardía ha estat tota una troballa,...Aquest vendimia tardía ha estat tota una troballa, l'altre ampolla que em queda la guardarem un temps més, millorarà segur...La pròxima, "tinglao" a la terrassa del Nacho.<br />Que vagi bé avui bandarra!!!Pep T.Mhttps://www.blogger.com/profile/05174392695581163863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1397931409848637818.post-13603433679743053332011-03-30T00:03:13.584+02:002011-03-30T00:03:13.584+02:00Tot va estar fantàstic Pep. Els entrants molt orig...Tot va estar fantàstic Pep. Els entrants molt originals i el filet sense comentaris. Pel que fa als vins em va sorprendre molt el vi dolç de txakoli i ja tinc ganes de tastar l'altre que em vas comentar.Marc Carcellerhttps://www.blogger.com/profile/18199115688735267062noreply@blogger.com